Mijn naam is Louis, de gazonexpert bij MOOWY en ik heet je van harte welkom! Een mooi groen gazon is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Ik was negen jaar toen ik voor het eerst op een zitmaaier zat, toen minder geïnteresseerd in het gras en meer in de 5 kilometer per uur waarmee ik over het gazon scheurde. Maar het duurde niet lang voordat ik de kriebels te pakken had en een passie voor gras ontwikkelde.

Na heel mijn jeugd op en rond golfbanen gezeten te hebben ging ik studeren in Amerika waar ik onder andere alles leerde over hoe golfbanen er in slagen de beste kwaliteit gras te krijgen en dit te behouden.

Nu is het mijn missie om alle kennis die ik heb te delen op een simpele manier zodat ook jij kan genieten van een prachtig groen gazon!

Gratis download
Maake een goede start met de gratis gazon kalender

🌱 Alle belangrijke onderhoudsmomenten voor je gazon in het jaar. Laat je e-mailadres achter en wij sturen je gratis de gazonkalender op.

Vul je email adres in

Ontvang de gazonkalender in de mail

Geniet het hele jaar van een groen gazon!

WIE WIJ ZIJN
Wij vinden dat iedereen moeiteloos moet kunnen genieten van een groene & gezonde tuin.
TOP

+Meest Gekocht

Producten die het meest gekocht zijn door andere klanten

Bekijk meest gekocht
Universele gazonmest 4.7 (85 beoordelingen) Voor een groen gazon het hele jaar door | Verbetert de weerstand en gezondheid van je gazon | Geeft een diepgroene kleur Vanaf: 14,99
Verticuteer kit 4.6 (18 beoordelingen) Alle producten na het verticuteren | Herstelt het gazon snel na het verticuteren | Wees onkruid te snel af door gebruik van deze kit Vanaf: 48,99
Speel graszaad 4.3 (120 beoordelingen) Ideaal voor een gazon met veel betreding | Graszaad van Eredivisie-kwaliteit | Speciale AquaSaver coating Vanaf: 18,99