Verzendkosten:

Bestel bedrag Verzendkosten Nederland
€0 – €74,99 €4,99
Vanaf €75 Gratis

*Levermomenten kunnen afwijken op feestdagen.
*Bij vertraging van de verzendpartijen kan bezorging tot 48u extra oplopen

Wanneer komt mijn bestelling binnen?

In het onderstaande verzendschema kan je zien wanneer je je pakketje kan verwachten binnen Nederland en België. Verzendingen hebben meestal een levertijd van één dag op werkdagen. En anders 1 tot 2 dagen. Wil je de exacte levertijd weten, stuur dan een mail naar hello@moowy.nl

Besteld voor 23:45h op Eerste bezorg moment op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag

* Levermomenten kunnen afwijken op feestdagen
*Bij vertraging van de verzendpartijen kan bezorging tot 48u extra oplopen

Track & Trace

Nadat je pakket ons magazijn heeft verlaten krijg je een mail met jouw track & trace code. Daarmee kun je heel makkelijk je bestelling volgen. Je kunt de track & trace code ook ontvangen via een sms, wat je zelf handig vindt.

Binnen Nederland en België worden onze pakketten door PostNL bezorgd. Mocht je bij bezorging van het pakket niet thuis zijn, dan zal deze de volgende dag nogmaals worden aangeboden of bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt van PostNL dan een berichtje hierover in je brievenbus. Als het pakket na twee bezorgpogingen niet kan worden afgeleverd, kan deze worden afgehaald bij de dichtstbijzijnde afhaallocatie.

*Verzendvoorwaarden zijn niet van toepassing bij het bestellen van graszoden

Vertraagde bezorging

Bij MOOWY doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de producten die je vandaag besteld, morgen geleverd zijn. Soms lukt dat helaas niet, mocht dit gebeuren dan kan je ervan op aan dat we ons uiterste best zullen doen om je bestelling zo snel mogelijk jouw kant op te laten komen.

Verzendvoorwaarden bij MOOWY graszoden

Waar bezorgen we?

Momenteel bezorgen we nog uitsluitend in België. Op dinsdag en donderdag doen wij Oost- en West-Vlaanderen aan, op woensdag en vrijdag de andere regio’s van België.

Hoe wordt er bezorgd?

De graszoden worden bij je thuis geleverd. Hiervoor beschikt onze graszoden kweker over een eigen vrachtwagen met meeneem-heftruck. Dit geeft ons de mogelijkheid om de graszoden te plaatsen waar dat jij dat wilt. Als het terrein het toelaat, kunnen we de palletten zelfs neerzetten in de tuin, zodat je de rolletjes enkel maar moet uitrollen. Dankzij de brede banden kunnen wij ook over onverhard terrein rijden.

Wanneer bezorgen we?

De graszoden worden binnen een week geleverd. Grote orders worden snel bezorgd aangezien die meer tijd nodig hebben om te leggen. Na het bestellen zal er per mail contact met je worden opgenomen met betrekking tot een leverdatum.

De verzendkosten

De verzendkosten van de graszoden worden bepaald op basis van je locatie. De definitieve verzendkosten worden berekend zodra je de graszoden toevoegt aan je winkelwagen.

Retouren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Je kunt een product binnen 100 dagen na aankoop retourneren. Voorwaarde is dat de productverpakking ongeopend is. Uitzonderingen hierop zijn de accessoires, indien deze open maar ongebruikt zijn kunnen deze ook geretourneerd worden. Er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van producten. Bij het invullen van je ordernummer moet je de landencode nl0 ervoor invullen, anders vindt het systeem je order niet. Online retour formulier.

Retouren Bol.com

Heb je via bol.com jouw producten besteld en je wil je ze retour sturen kan je dit doen door de retour aan te melden in je bol.com koopaccount. Zodra wij je retour ontvangen hebben zal je via bol.com het aankoopbedrag terug krijgen.

Herroepingsrecht

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (hier bekijken), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping Als je een product retourneert en wij ontvangen het in de originele, ongeopende staat dan storten wij het bedrag dezelfde dag terug naar dezelfde rekening waarmee betaald is. Uitzondering hierop zijn de accessoires. Bij de accessoires mag de verpakking geopend zijn, echter moeten de producten ongebruikt zijn en de verpakking nog in verkoopbare staat. Wij zorgen ervoor een terugbetaling te voldoen binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Bovenstaande voorwaarden zijn niet dwingend voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

Retourneer hier jouw producten

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

Het retouradres:
MOOWY B.V.
Zoete Inval 4 -8
4815HK BREDA

Betaalmogelijkheden

Bij Moowy kun je betalen met de meest gangbare en veilige betaalmethodes. Op dit moment ondersteunen we:

  • Ideal
  • SOFORT Banking
  • KBC/CBC Payment Button
  • PayPal
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • ING HomePay
  • Apple Pay
  • Klarna

 

Als de betaalmethode van je keuze er niet tussen staat stuur ons dan een mail. Dan kunnen we kijken of we deze betaalmethode kunnen toevoegen.