Over ons

* Wij zijn Louis & Robert, twee broers met allebei een passie. Louis voor de tuin en Robert voor ondernemen en het internet.
Louis & Robert, owners

Ons verhaal

Louis was als kind altijd al buiten in de tuin bezig. Op zijn negende reed hij voor het eerst op een grasmaaier, met vijf kilometer per uur over het gazon racen, dat was zijn ding. Tijdens zijn studie aan de Golf Academy in Amerika leerde hij alles over gras, en over hoe golfbanen erin slagen de beste kwaliteit te krijgen en dit te behouden. Robert heeft de opleiding Industrieel Ontwerpen gevolgd in Delft, het ondernemen zit in zijn bloed.

Wij zagen dat het mensen veel moeite kost een mooi groen en gezond gazon te creëren zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Er was veel onduidelijkheid over het gebruik van de juiste producten op het gras. Dit moest anders! Samen hebben we nieuwe producten ontwikkelt welke makkelijk online te bestellen zijn. De juiste producten in combinatie met handige instructie video’s, persoonlijk contact en advies zorgen we ervoor dat iedereen makkelijk een vitale tuin kan krijgen.

ONS TEAM

Het MOOWY team

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Louis Hooft

Oprichter & Gazon expert

Robert Hooft

Oprichter & CEO

Jorn van Valburg

Growth Marketeer

Steven Vergouw

Growth Marketeer

Gerrie de Wit

Teamleider Productie & Magazijnchef

Onze belofte

Doe-het-zelf formule: producten met ondersteunend advies. Kwaliteit door deskundigheid. De klant komt altijd op de eerste plaats. Gebruiksgemak: van beginner tot gevorderde.

Onze missie

MOOWY wil huiseigenaren inspireren en in staat stellen om van hun gazon en planten te genieten.

Onze visie

Wij van MOOWY vinden dat iedereen eenvoudig moet kunnen genieten van een groene & gezonde tuin.