Vragen over het gazon? Kom er uit met onze AI tool!

Disclaimer: dit is een nieuwe functionaliteit die nog in de testfase zit. Het kan zijn dat de AI jouw vraag niet juist antwoord. Geef ons alsjeblieft een seintje door op de contact met ons op te nemen.

Disclaimer: dit is een nieuwe functionaliteit die nog in de testfase zit. Het kan zijn dat de AI jouw vraag niet juist antwoord. Geef ons alsjeblieft een seintje door op de contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Stel je vragen gerust. We zijn er om te helpen.

Kantoor

MOOWY B.V. Weesperstraat 61 1018VN Amsterdam Netherlands


Contact

Per mail maandag – vrijdag
9:00u – 17:00u

Kvk-nummer: 81209738
BTW nummer: NL861989909B01

  Neem contact op

  We kijken er naar uit om van je te horen.

  0 / 600

  Als je een klacht hebt die je niet met ons kunt oplossen, kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR-platform.

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Vind je antwoord hier

  Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Na het afronden van de bestelling ontvang je eerst een bevestigingsmail. Wanneer je pakket is ingepakt en verzonden ontvang je een mail met daarin de track & trace code. Hiermee kun je je pakket volgen bij de vervoerder.

  Hoe kan ik een product retour sturen?

  Ben je niet tevreden met je aankoop? Je kunt een product binnen 60 dagen na aankoop retourneren. Voorwaarde is dat de productverpakking ongeopend is. Uitzonderingen hierop zijn de accessoires, indien deze open maar ongebruikt zijn kunnen deze ook geretourneerd worden. Er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van producten.

  Retourneer hier jouw producten

  Wat houdt de 60 dagen tevredenheidsgarantie in?

  Indien je niet tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail met de reden van je ontevredenheid, en samen zoeken we naar een oplossing. Begrijp dat de werking van onze producten afhankelijk is van diverse factoren, omdat het tenslotte natuurlijk blijft. Deze aanvullende garantie is geldig tot 60 dagen na ontvangst van het product.

  Waar kan ik een klacht indienen?

  Heb je een klacht over onze producten of service? Wij verwerken klachten via ons contactformulier bovenaan deze pagina. We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht te reageren. Als je na deze periode nog niets hebt gehoord, kan telefonisch contact met ons op te nemen op: 085-8425256. We verzoeken wel om ons uitsluitend te bellen bij urgente zaken. Vragen met betrekking tot het gazon kunnen het snelst beantwoord worden via de mail. We zijn bereikbaar van woensdag t/m vrijdag van 9:00h tot 13:00h

  Als je het niet eens bent met de voorgestelde oplossing of als we er samen niet uitkomen, kan je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

  Waar blijft mijn pakketje?

  Na het afronden van de bestelling ontvang je eerst een bevestigingsmail. Wanneer je pakket is ingepakt en verzonden ontvang je een mail met daarin de track & trace code. Hiermee kun je je pakket volgen bij de vervoerder. We streven er naar om je pakket binnen 1 werkdag te bezorgen, mits je de bestelling hebt geplaatst vóór 23:45u. In 99% van de gevallen gebeurt dit ook. We zijn echter wel altijd afhankelijk externe factoren zoals stakingen, personeelstekort en overige omstandigheden bij onze verzendpartners PostNL en DPD.

  Heb je het pakket na 48 uur nog steeds niet ontvangen?  Stuur dan een mail naar hello@moowy.nl of vul het bovenstaande contactformulier in.

  Hoe werkt de terugbetaling?

  Als je een product retourneert en wij ontvangen het in de originele, ongeopende staat dan storten wij het bedrag dezelfde dag terug naar dezelfde rekening waarmee betaald is. Uitzondering hierop zijn de accessoires. Bij de accessoires mag de verpakking geopend zijn, echter moeten de producten ongebruikt zijn en de verpakking nog in verkoopbare staat. Wij zorgen ervoor een terugbetaling te voldoen binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

  Bovenstaande voorwaarden zijn niet dwingend voor de uitoefening van het herroepingsrecht.