De wettelijke garantie

Voor alle aankopen bij MOOWY geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat onze producten moeten voldoen aan wat je redelijkerwijs mag verwachten. Daarnaast bieden wij een aanvullende garantie die je tot 60 dagen na ontvangst van je bestelling kunt benutten.

Onze belofte

Bij MOOWY staat klanttevredenheid voorop. Dagelijks streven we ernaar om onze klanten blij te maken door hoogwaardige producten te leveren met snelle en persoonlijke service. We willen iedereen helpen om een prachtig, weelderig en vitaal gazon te creëren. Ben je niet tevreden met onze producten? Dan helpen we je graag met een oplossing!

Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?

Indien je niet tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail met de reden van je ontevredenheid, en samen zoeken we naar een oplossing. Begrijp dat de werking van onze producten afhankelijk is van diverse factoren, omdat het tenslotte natuurlijk blijft. Deze aanvullende garantie is geldig tot 60 dagen na ontvangst van het product.

In de email ontvangen wij graag de volgende informatie:

Bij graszaad, meststof en andere gazon-gerelateerde producten:

  • Jouw bestelnummer.
  • Waarom je ontevreden bent.
  • Welke stappen je hebt gevolgd.
  • Een foto van het complete gazon.
  • Een foto van boven het gazon, genomen van ongeveer 1 meter hoogte.
  • Een duidelijke close-up van het gazon, zodat wij de kieming van de graszaden goed kunnen beoordelen.

Bij overige producten:

  • Jouw bestelnummer
  • Waarom je ontevreden bent
  • Een foto van het probleem, indien van toepassing.

Waar geldt de tevredenheidsgarantie op?

Onze tevredenheidsgarantie is van toepassing op alles waarop wij invloed hebben, zoals de kwaliteit van onze producten en verpakkingen. Je mag ervan uitgaan dat je product(en) onbeschadigd bij je thuis worden bezorgd. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden volgens het aangegeven verzendschema. In uitzonderlijke gevallen kan er vertraging optreden door logistieke partners, waarop wij helaas geen invloed hebben.

De genoemde voorwaarden zijn niet bindend voor het uitoefenen van het herroepingsrecht. Onze aanvullende tevredenheidsgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie en is alleen geldig wanneer je binnen 60 dagen na bezorging meldt dat je ontevreden bent.